iDrivers: emprenedoria amb segell Girbau

A Girbau treballem dia a dia per a aportar el valor necessari a la indústria de la bugaderia mitjançant la innovació. Per a això, és fonamental l'experiència i el coneixement de tots els nostres treballadors i col·laboradors i per això, avui, volem parlar-vos de iDrivers, una iniciativa promoguda per Girbau LAB. Aquesta iniciativa té com a objectiu involucrar al nostre talent oferint-los l'oportunitat de participar en un programa d'emprenedoria empresarial que els permeti aprendre desenvolupant un projecte enfocat a aportar valor als nostres clients a través de la innovació. Vols conèixer més sobre iDrivers? No et perdis el post d'avui!

Què és exactament iDrivers?

iDrivers és el programa d’intraprenedoria on empleats de Girbau amb idees creatives poden millorar experiències, productes i processos. Amb això, transfereixen les seves idees als reptes empresarials de Girbau per a solucions i propostes de negoci disruptives per a la bugaderia industrial.

La innovació és clau per a continuar desenvolupant i millorant el sector empresarial. Per això, les empreses han d'adaptar-se al constantment canviant món dels negocis. Amb iDrivers, Girbau LAB ofereix als empleats de Girbau un programa d'emprenedoria on innovació, idees, persones, talent i execució interactuen per a viure una experiència que pot revertir en la millora de negoci i el creixement del sector.

Com funciona aquest programa?

Els empleats que s'han inscrit, i que han estat seleccionats per a participar, s'organitzen en grups, normalment de dues persones, per a treballar durant 4 mesos en el repte que llança Girbau. Durant aquest temps, realitzen una formació i al mateix temps compten amb l'assessorament d'un coach per a poder treure el màxim rendiment a les seves idees, aprendre sobre organització i negocis, i poder desenvolupar el projecte assignat, abans de presentar-lo davant el comitè d'innovació.

La primera edició de iDrivers es va celebrar el 2018 i va estar dirigida només als treballadors de la companyia a Vic. Vist l'èxit d'aquesta primera edició el 2019 es van celebrar dues edicions, gairebé paral·leles, una pensada només per als treballadors del head quarters a Vic i una altra internacional pensada exclusivament per a aquells treballadors de les diferents filials i seus que la companyia té repartides per tot el món.

2021: motor de recuperació

Enguany s'ha fet un pas més enllà obrint iDrivers a tots els treballadors de Girbau, tant als de Vic com als de la resta de països. D'aquesta manera, l’edició de iDrivers 2021 serà la més internacional fins avui. Per a això, actualment ja s'ha tancat el període d'inscripció i s'estan seleccionant i creant els equips amb tots els participants. Durant el mes de juliol es triaran els 10 perfils que formaran els cinc equips finalistes, que iniciaran la formació en equips de 2 persones, a mitjans de setembre. Quan acabi aquest procés, aquests projectes es presentaran davant el Comitè d'Innovació de Girbau.

Si ets treballador de Girbau i t'agraden els reptes, ets una persona apassionada amb el teu treball, creativa, t'agrada el món de la innovació i vols aprendre sobre emprenedoria i empresa, no et perdis la pròxima edició de iDrivers.