Girbau Industrial Business Unit: solucions específiques per a bugaderies del sector industrial

Les bugaderies industrials han vist afectada la seva activitat per la pandèmia del coronavirus que ha plantejat nous desafiaments. Així doncs, el sector de la bugaderia industrial es troba en un moment de canvi que requereix de noves fórmules equips i eines per a adaptar-se a aquests nous reptes que planteja el mercat actual tenint en compte, ara més que mai, la desinfecció o l'estalvi energètic.

Per això, a Girbau, treballem sempre de la mà del sector, i dels nostres clients, per a analitzar quins són aquests nous requisits i poder acompanyar-los en el seu creixement professional. Avui, en el nostre blog, volem parlar-vos i presentar-vos Girbau Industrial Business Unit, la nostra nova unitat de negoci, dirigida per Marc Vilar, enfocada, específicament, a aportar solucions a bugaderies del sector industrial. Vols saber més sobre aquesta nova unitat? No et perdis el post d'avui!

Després de més de 35 anys al costat del segment industrial Girbau Industrial Business Unit neix amb la voluntat d'aprofitar tot aquest expertise, adquirit al llarg de tots aquests anys, per a fer un pas més amb la creació d'un departament centrat, exclusivament, a oferir serveis i solucions completes i adaptades a les necessitats de tots els sectors del segment industrial. Actualment Girbau ja ofereix solucions per a tots els tipus de bugaderies industrials, des d'hospitalàries fins a les del sector de l'hostaleria, amb casos d'èxit remarcables en els últims anys i mesos.

Amb un equip multidisciplinari, format per professionals amb experiència com a enginyers, tècnics de manteniment, experts en gestió de projectes, experts en eficiència energètica i processos…Girbau Industrial Business Unit posa el focus en les bugaderies industrials amb una producció superior de 5Tn/dia, per a brindar-los un assessorament integral i personalitzat, prioritzant els recursos més innovadors, eficients i eficaços i sempre amb la garantia de la marca Girbau. Així doncs, aquest equip d'experts està preparat per a acompanyar als nostres clients en tot moment, des de l'anàlisi inicial de les seves necessitats fins al seguiment tècnic i el suport postvenda, sempre de manera flexible i adaptant-se per complet a les seves exigències i requeriments.

A Girbau sempre hem treballat i treballem per a estar al costat dels nostres clients i Girbau Industrial Business Unit és una mostra més de la nostra voluntat de seguir aportat valor al sector, a través també d'un compromís fort i decidit amb la sostenibilitat, construint col·laboracions amb els nostres partners i secundant i impulsant els seus negocis en moments tan incerts com els actuals.